Gå ner i vikt på kort tid – Ät nyttigt

För två veckor sedan hade jag besök av en kompis från Skåne. Vi hade inte träffats sedan i oktober och det första han sa till mig var: – Du har blivit smalare? Jag har gått ner i vikt. Från och med juli förra året fick jag lära mig allt om ekologisk mat. Under tiden från augusti till i mitten av oktober, gick jag ner ca 7 kg i vikt. Detta helt Utan att besöka gymmet en ENDA gång(?). Men dock långa promenader och bra kost varje dag, gjorde så att jag gick ner. Ändå kunde jag äta onyttiga luncher utan problem. Att gå på gymmet för att gå ner i vikt är helt fel, allt handlar ju om vad man äter. Precis som TV3s TV-program: ”Du är vad du äter”, väldigt bra måste jag säga.

Ekologisk mat var det. Det kostar lite mer, men så nyttigt och bra för hälsan vill jag lova. Vill ge lite rekommendationer till mina vänner om bra frukost. Ta alltid en smoothies på morgonen. Antigen så förbereder man den kvällen innan, eller på morgonen. Skaffa en bra mixer. Ingen billig vara från tex Rusta, utan en robust stor och bra mixer. Blanda sedan i följande:

* En halv citron
* En halv banan
* Ett halvt äpple
* Ca 100-150 gram blåbär, går bra med björnbär också
* En matsked Hampaprotein
* En matsked krossade ekologiska linsfrön
* Häll i lite laktosfri ekologisk mjölk
* Ca 3 deciliter rent vatten

Mixa allt detta i ca 3-4 minuter och du har den perfekta frukosten. När du dricker den på morgonen, se till att du har tabletter med D-vitamin(OBS: minst 1000 IE) + 1-2 rosenrot tabletter också. Då lovar jag dig att du får en bra start på dagen. Man blir pigg.

Sätter du denna frukost i system ca 5-6 dagar i veckan och dessutom går en del långa promenader varje vecka, då går du lätt ner i vikt. Det var just så jag gjorde.

En viktig sak att tänka på: Skippa alla typer av kolhydrater. Bara mörkt bröd och glutenfri pasta tex, det hjälper vill jag lova. Några frågor på det kanske? Bara att kontakta mig. Ni får raka svar.

PS:
Viktigt, ät ingen socker efter kl 18 på kvällen. Skippa all form av läsk och godis !

Annons

Om mortengyllenstierna

Folk - Fred - Fest - Frihet - Framåt
Detta inlägg publicerades i Länkar och märktes . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s